Kipupiste. Nuoren naisen henkisiä kasvukipuja. Tänne puran lähinnä kiukkua ja vitutusta, turhautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta silloin, kun ei ole mitään syytä nillittää tai kaivaa ranteita auki, kirjoitan maailmani ihanimmista asioista: pojista, tatuoinneista, muodista ja ruoanlaitosta!

tiistai 24. toukokuuta 2011

Se lähti letuista

Se lauantai nimittäin. Oltiin sovittu Paugen kanssa että meen sinne kuuden jälkeen ja natustetaan "myöhäistä brunssia" samalla ku laittettiin itteämme kuntoon. Lautaselta löyty rahkalettuja (meikän uus bravuuri), vesimelonia ja vanilijajätskiä. Mietittiin eka et olis ollu ihanata ostaa mansikoita, mut jumasviidu oli kalliita. Ehkä sit seuraavast palkast ja seuraaval kerral. Ja punkulla alotettiin NOMNOM.

 Ravintoarvoltaan noi rahkaletut on lähes pelkkää proteiinia! Yks satsi (6 plätyy) pitää sisällään 250g rasvatonta maitorahkaa, 3 kananmunaa, 3/4 dl täysjyvävehnäjauhoja, pikkusen vanilijasokeria ja suolaa. Sokerin sijasta käytin hunajaa ja sitäkin meni vaan joku 3 lusikallista. HerQ

 Ja Paugen iskurepla tänä iltana kuuluu näin "Kato nääksä nää arvet? Joo, aika rankka juttu, olin Balilla surffaamassa ja kävi tällanen onnettomuus, meduusat poltti nää!" :-DDD

Paugen überlikanen peili ja teinipeilikuvatus :-D Tänään oli siis pelkkää mustaa päällä. Ostin noi jegginsit just ja otin hieeeman huuma ku mahduin noihin, koko oli tosi pieni ja malli muutenkin aikas slim. Ei vaan ollu ehkä paras valinta ryyppyreissulle, noissa on vetskari takana ja siihen lisäks ryhtinappi. Tuotti hippuisen ongelmia baarin vessassa kun hiprakassa yritti ropeltaa niitä auki!

Suunnattiin sitten keskustaan ja jokirantaan istumaan iltaa Elsun ja Riksun kanssa. Ja kun tuli kylmä ja omat juomat alko olee loppu, lähdettiin irkkupubiin yksille ja odotettiin, että poijjaat saapuu keskustaan. Lyöttäydyttiin meikän veljen kavereiden seuraan ja herrasmiehet tarjos juomia ja tanssitti ihanaisia daameja koko yön. Kiitos pojat :)

 Elsu & Riksu



IRVISTYSKILPA. Arvatkaa vaa kuka voittaa nää aina ;-D

Siinä kun jonotettiin yhteen baariin nii bongasin yhden saaamarin komian uroksen siitä ulkoa tupakalta. Salapoliisina aloin tietty heti tsiigaa tilannetta tarkemmin; okei, juttelee poken kanssa, rannekorussa killuu pari kynää... Hmm sen on pakko olla siis duunissa täällä! Ja tiskiltä tuo samainen komistus sitten löytyikin, jakamassa viinaa yöeläimille. Huikkasin tytöille että "nyt kalastetaan" ja tilasin sälliltä kossubatterin ja kuitin taakse sen puhelinnumeron hihhih ;)

Jepjep, oli varmaan maailman paras viikoloppu, jatkot jatkui maanantaille asti, kiitos kaikille ihanille tytöille ja pojille! Sekopäistä, niinku aina. Nyt pitää ehkä pikkuhiljaa mennä nukuksiin, aamulla pitää olla ennen seittemää duunissa ja töistä suoraan lähdenki sit Helsinkiin ja torstai aamulla lennetään NIZZAAN!! Ah oon niiiin odottanu tätä reissua! Neljän päivän kaupunkiloma, sääennusteet lupailee hellettä. Kunhan vaan pysyis tuhkat taas poissa näkyvistä ja häirittemästä meitin lomaa.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti