Kipupiste. Nuoren naisen henkisiä kasvukipuja. Tänne puran lähinnä kiukkua ja vitutusta, turhautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta silloin, kun ei ole mitään syytä nillittää tai kaivaa ranteita auki, kirjoitan maailmani ihanimmista asioista: pojista, tatuoinneista, muodista ja ruoanlaitosta!

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Ah Ahma-Mies!!

Kipeenä. Paska! Just ku ajattelin että "jes tulee rahaa ja pääsen muutamaks tunniks päivässä aina pois täältä kaksiosta". Ei auta, kurkku niin saatanan kipeä että! 
Aion siis viettää saikkariani aviomies-ehdokkaan nro1 seurassa: saanen esitellä, rakastettuni Hugh Jackman!

Harva mies oikeesti voi käyttää tollasta vaimonhakkaaja-paitaa, saati sit näyttää siinä niiiin seksikkäältä!



Meidän rakkaustarina alkoi... en muista koska! Muistan joskus teininä nähneeni elokuvan Van Helsing, jossa mies näytteli pääroolissa. Mmm, se pitkä nahkatakki, varsijousi ja ne silmät, oi ne silmät!! Parasta oli tietysti se, että elokuvassa herra muuttui hupsvain hetkellisesti ihmissudeksi ja eläimellisesti karjahdellen repi vaatteet päältään. Ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä se, niitä vatsalihaksia ja hartioita kun silmäilin!



Oih herra Van Helsing, lepakko saattoi juuri purra minua, imethän vampyyrimyrkyn haavastani?

Vasta tuon jälkeen aloin etsimään lisää herrasen elokuvia ja voi ei kunka harmitti kun hiffasin että komistushan esiintyi Logan/Wolverinena X-Man elokuvissa! Siis kuinka, KUINKA en ollut aikaisemmin huomannut tota?! Joo, oon muksuna diggaillu Marvelin sarjakuvista, etenki Spidermanista ja on tota Ryhmä-X:ääkin tullu kirjastossa selailtua (joojoo, kummallinen tyttölapsi).


Normaalisti vihaan tollasia naamakarvoja mutta ei, tältä mieheltä en kiellä mitään!


Piti sit tietty vuokrata tota X-Men leffaa! Onneksi miestäni ei ollut puettu siihe keltaiseen latexipukuun, jota Wolverine käyttää siinä sarjakuvassa, vaan herra esiintyi oikein edukseen mustassa, tiukkaakin tiukemmassa nahkahaalarissa... Nam!!  Ah mikä ELÄIN mieheksi! Noi kynnet vaan saattais tehdä pahaa jälkeä meidän aviovuoteessa... ;)




Joku vuos takaperin hihkuin ilosta, Hughilta oli tulossa parikin leffaa lyhyen ajan sisällä: lisää X-Meniä ja Australia, jossa mies näytteli Nicole Kidmanin kanssa. Ja ei voinu muuta sanoa ku WAU! Ikä toi näemmä vain lisää karismaa ja lihasmassaa! Varsinkin tossa Australia-leffassa kuolasin lattialle semmosen lammikon että vieressä istuvan ihmisen sukat kastu, omista housuista siis puhumattakaan ;D




  
Leffassa "Salasana Swordfish" mies esittää epäuskottavasti hakkeria: hei c'mon, ei kellään tietokonenörtillä oon noin hyvää kroppaa!




 Tää "Got milk?":in mainos on tooosi herkku!
 Voi kuule muru jos vaan kysyisit, niin saattaisin tarjota piparit maidon kanssa! ;D


Onneks on jo näin lämpimät kelit, ei tartte pelätä että vilustun lisää vaikka kuinka olis pikkupöksyt kosteena telkkaria tuijotellessa ;)

Ei kyllä sairaslomaa voi tän paremmin viettää! Aionkin käpertyä nyt sohvalle seuranani -hmm, ämpärillinen suklaavanukasta... No, kuvittelen että herra Jackman olis täällä pitämässä seuraa, hoivaamassa sairasta.

Anytime Hugh, call me darling!


Jahka saan sen oman kämpän hankittua niin tää mun piirustukseni niiiin saletisti ripustetaan sängyn päätyyn! Kyllä on tytön sit turvallista nukkua kun herra Ahma valvoo vierellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti