Kipupiste. Nuoren naisen henkisiä kasvukipuja. Tänne puran lähinnä kiukkua ja vitutusta, turhautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta silloin, kun ei ole mitään syytä nillittää tai kaivaa ranteita auki, kirjoitan maailmani ihanimmista asioista: pojista, tatuoinneista, muodista ja ruoanlaitosta!

torstai 11. elokuuta 2011

rakkauskin on punainen

Ajattelin syksyn aikana värjätä tukkani pitkästä aikaa. Oma väri on ollut hiuksissa ihan ennätyksellisen kauan mut tiiän että aina syksyn tullen ja talven lähestyessä alan haaveilla jostain pirteämmästä hiusväristä. Sitten tossa ihan puolivahingossa ostin marketista purkkivärin samalla kun ostettiin Jakelle uutta mustaa väriä. Valkkasin hyllystä oranssiin taittuvan värin, sävy oli muistaakseni nimeltään kastanja. Tarkoituksella ihan maltillinen sävy sillä oma punapigmentti varmasti voimistaa väriä.

Ja näinhän siinä kävi!


Tuli sitten täysin punainen pää! Onhan toikin melko jees mutta oikeastaan haaveilin siitä voimakkaan värisestä oranssista... No ehkä tätä fiksaillaan vielä kampaajalla tässä syksyn mittaan.

***

Tie miehen sydämeen käy leffateatterin kautta?
Transformers-leffat on jotain Jaken lempparita ja se oli pitkään hehkuttanu niitä mulle. Kerran se sit pisti mut kattomaan ne kaks ensimmäistä osaa. Joo olihan ne ihan viihdyttäviä vaikka mulla oli aivan kamalat ennakkoluulot. Ajattelin sit yllättää sen ja ostin liput tohon kolmanteen osaan joka pyörii teattereissa. En sanonu sällille mitään, käskin vaan vetää vaatteet niskaan ja olla valmiina ulos siihen mennessä ku meikä on saanu meikit naamaan.
Koko matkan keskustaan tietty arvailtiin ja esitettiin tyhmiä kysymyksiä "Ootko tehny pöytävarauksen johonki juottolaan? Mennäänkö kaljalle?" 
Viimein kaivoin lompakosta liput ja ojensin ne sille. Enkä oo vielä ikinä nähny Jaken naamalla niin leveää hymyä! Sain jättimäisen halauksen ja rakkaudentunnustuksen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti