Kipupiste. Nuoren naisen henkisiä kasvukipuja. Tänne puran lähinnä kiukkua ja vitutusta, turhautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta silloin, kun ei ole mitään syytä nillittää tai kaivaa ranteita auki, kirjoitan maailmani ihanimmista asioista: pojista, tatuoinneista, muodista ja ruoanlaitosta!

torstai 4. elokuuta 2011

Lomaillaan

Hihhei sain viimein maksettua vuokrani (eräpäivä meni tossa kaks päivää sitten) ja nyt on yks iso ja kamala stressin aihe vähemmän! Viime viikot oon ollu todella tiiviisti töissä mutta nyt vietän parin viikon lomaa ja voi ah, kuinka ihanaa onkaan!

Sunnuntaina lähdettiin tuon uroksen "Hönniäisen" kanssa veneellä saaristoon. Yksi yö vietettiin ankkurissa pienen, asumattoman saaren edustalla. Päivät maattiin rantakalliolla ja yöt keinuttiin kuin kehdossa, aaltojen hyväillessä veneen kylkiä ja meren huokaillessa kehtolaulua.



Kesän komein napakoru! Buddha-maha on kovin kalpea tossa, väri muistuttaa lähinnä raakaa broileria mutta vielä tarttui rusketusta iholle tuosta elokuun auringosta!

Maanantai-iltana suunnattiin sitten Pertteliin mökkikemuihin. Paljoa en kehdannut kuvata, pikkiriikkinen IXUS-kamerani kalpeni muiden järkkäreiden rinnalla... Huoh, jos sit ostais viimeistään niistä veronpalautus-rahoista itekin vaikka jonku pari vuotta vanhan EOS-rungon ja jonkinmoisen putken! Toivottavasti pojat lähettäis niitä kuvia meikälle nii sais jotain fiinimpää kuvaa tännekin.



Ja tottakai herra baarimestarit kekkas koota elämysdrinkin niistä aineksista joita lojui vähänkään käden ulottuvilla. Drinkki sisälsi joitain limuja, erinäisiä väkijuomia, sour applea ym ym ja lasin (kertis-mukin) reunaan ripustettiin limelohkon sijaan grillattu, täytetty herkkusieni!



Kerättiin sitten itsemme tiistaina siinä puolenpäivän aikaan ja hetki täristiin krapulassa ennenko uskallettiin auton rattiin. Let's hit the Road ja suunnaksi miehen mökki, täällä ollaan nyt rötvätty pari yötä, kaupunkiin palataan sitten, ku saunan polttopuut loppuu! Tai sit ku punaviinipulloista alkaa pohja näkyä, lähin alko ku löytyy jostain lähimmästä kaupungista ja -no, en tiiä mistä ja kuinka kaukaa! :--D



Nyt taidan raahata patjan ulos ja mennä makaamaan laiturille! Aion ottaa kaikki irti viimeisistä kesäpäivistä ja lomasta, saatanpa kantaa järven rantaan myös mein ghettoblasterin, kuunnella PMMP:tä ja siemailla jokusen olusen taikka punkkulasillisen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti