Kipupiste. Nuoren naisen henkisiä kasvukipuja. Tänne puran lähinnä kiukkua ja vitutusta, turhautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta silloin, kun ei ole mitään syytä nillittää tai kaivaa ranteita auki, kirjoitan maailmani ihanimmista asioista: pojista, tatuoinneista, muodista ja ruoanlaitosta!

torstai 25. elokuuta 2011

Taiteiden yö

Loistavata, kesti viikko ennen ko sain mitään aikaseks... Laiskottaa?
Taiteiden yö oli tosiaan Turussa torstaina 18.8 ja yössä mun seurana oli tietysti Elsu. Aikasemmin päivällä olin tehny parit ostokset pikkuisista myyntipöydistä joita oli ripoteltu pitkin kaupunkia. Mukaan tarttu pienten käsityöyrittäjien printtejä, koruja ja ties mitä kaikkea muuta pientä sälää. Ja illalla menin Elsun luo aloittelemaan ja tervehtimään uutta perheenjäsentä, pikkuruista Oula-kisua.


Oula oli niiiin mahdottoman ihana ja sievä ja pörröinen, mutta myös mahdoton kuvata. Hetkeäkään ei malttanut pieni pysyä aloillaan vaan koko ajan oltiin leikkimässä ja riehumassa. Elsun toinen kissa, pari vuotias Lulu teki pesän mun lattialla lojuneeseen nahkatakkiin.





Iltaa jatkettiin jokilaiva Donnalla, joka oli auki kaikessa kolmessa kerroksessa Taiteiden yön kunniaksi. Tiskiltä tilasin Anselmilta meille "rinsessa-lonkerot" ja vallattiin ylimmän kerroksen Love Deck. Surullista, hiffattiin että kysessä oli tän kesän viimeiset hörpyt aurinkokannella ja kenties koko jokilaivoilla. Toivottavasti tuleva Tall Ship Race pitää jokilaivat auki vielä kerran ja säät suosii, vielä en haluaisi heittää hyvästejä meitä kesällä ah niin usein kestinneelle Donnalle <3




En tiedä mikä oli, syytän sitä suurta, pinkkiä mukillista alkoholia, mutta aloimme kamaliksi teineiksi ja nappasimme kuvat Donnan vessassa khihii!




Loput siitä humppakuutiossa lojuvasta punkusta kaadettiin tapamme mukaan termariin ja salakavalasti, kenenkään varmasti arvaamatta pullon sisältöä, siemailimme loput Malbec-vinkut ennen kuin suuntasimme baariin ja kuinka ollakaan, taiteiden yö lipsui sinne pahamaineiselle Liskojen yön puolelle. Ja liskot hukutettiin mereen. Tai aurajokeen, joka sekin kyllä johtaa mereen. Tai siihen heseltä aamuyöllä haettuun light-kokikseen, johon nuori sälli löi meille lesbopillit. Awws.

sydänsydän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti