Kipupiste. Nuoren naisen henkisiä kasvukipuja. Tänne puran lähinnä kiukkua ja vitutusta, turhautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta silloin, kun ei ole mitään syytä nillittää tai kaivaa ranteita auki, kirjoitan maailmani ihanimmista asioista: pojista, tatuoinneista, muodista ja ruoanlaitosta!

tiistai 12. heinäkuuta 2011

maailman hitain työpäivä

EÄÄÄNNGH!! Meikä istuu taas tyhjän panttina duunissa, on kamalasti pulaa tekemisestä ja täällä on ihan hiljasta ku kaikki muut on lomalla. Onneks ei oo säännöllistä työaikaa nii voin tänäänki lähteä jo vaikka heti lounaan jälkeen. Tuntiduunarilla se vaan sit näkyy palkkakuitissa jos tehny lyhkäsiä päiviä eli hoovee sit sillekin.

Tänään tuli ensimmäinen sähkölaskuni tuohon uuteen, omaan kämppään. Ei ollu ees paha summa mut persaukisesta se vaan tuntuu pahalta. Oon lainannu ihan sikana rahaa kaikilta, sossukin kun feidas mut ja vittuili päin näköä vielä niin häijysti. Tilillä 0,20€ mut onneks perjantai tulee palkka -toivottavasti siis. Palkanmaksusysteemitkin meni täällä töissä uusiks, luulin saavani rahaa jo kaks viikkoa sitten kesäkuun lopulla mutta enpäs sit saanukaan. Toivon vaan että liksa maksetaan tollon 15. päivä eikä vast 25. päivä. No kusessa ollaan joka tapauksessa. Fuck that.

Ja oon ihan tollon väsyny, viikonloppu meni Ruisrockissa ja nukkuminen on jääny aika minimille. Ja kun aamusin herää siinä 5.30 nii oon töissä aika vätys. Ei sillee että täällä tosiaan mikään tulipalo-hoppu olis, päivastoin.

Nii ja sain läppärin ja netin ja kaiket vihdoin kämpille mut on melkomoista säätöä sekin ku konetta ei nyt sit ykskään insinööri saanu kunnolla fiksattua -näppäimistö ei siis toimi edelleenkään. Hell yeah, tosi "kannettava tietokone" ku oon joutunu iskemään USB-hen kiinni erillisen näppiksen...

 Jepjoo, tällanen yhdistelmä-värmätin. Läppärin oma näppäimistö revittiin sit kokonaan irti, vittuakos sillä mitään tekee ku puolet namikoista vaan toimii. Tarkotus on yrittää löytää jostain liikkeestä varaosaa, siihen asti mennään tällee. Tai jos löytyy ollenkaa, värmätin o vanha ku taivas. Ja usb-porttejaki löytyy vaan 2... Tai jos sitä alkais rikastuu ja lakkais köyhtymästä nii ostais uuden koko hela koneen!

Tulispa vaan sitä massia nyt niin sais tän kämpän ihan kodin näköseks jo pikkuhiljaa! Tai ei tähän tarttis hirveesti ees varsinaisia kalusteita, kunhan sais verhot ikkunaan ja matot lattialle nii jo kelpais meikäpojan olla!

Nyt takas duuniin ja tekemään "ei mitään".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti