Kipupiste. Nuoren naisen henkisiä kasvukipuja. Tänne puran lähinnä kiukkua ja vitutusta, turhautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta silloin, kun ei ole mitään syytä nillittää tai kaivaa ranteita auki, kirjoitan maailmani ihanimmista asioista: pojista, tatuoinneista, muodista ja ruoanlaitosta!

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Se oli sit sellanen tiistai

Olin taas joo töissä enempi tai vähempi turhan panttina, mut sainpa jonkinmoisen duunipäivän aikaseks. Kotona odottikin sit nukkumassa kaks jotain hurjan ihanaa<3

Mies tosiaan saapu eilen karmean darran piinaamana meitin luo ja päätettiin sit väsätä jotain syömistä krapulan häätämiseks. Lopputulos oli sellanen et meikä järkkäs sitruunamuffinsei ja mies teki salaatin. Ja kokeille kastikkeeks pullot somersbytä nii oi että kyllä kelpas!

Saatiin oikeen hyvät safkat aikaseks siihen nähden, että sälli onkin keittiössä aina ihan sormi suussa ja peukalo keskellä kämmentä. Opetinhan mä sen valmistaa popcornejakin kattilassa vasta pari viikkoa sitte! ;)


Elämyssalaatista löyty perus ruukku jääsalaattia, kurkkua, punainen paprika, rypäleitä, hunajamelonia, fetaa ja pannulla pyöräytettyjä cashew-pähkinöitä. Kastikkeeks riitti toi öljy, jossa fetakuutiot uiskenteli, maku oli muistaakseni joku pippuritsydeemi. Oli herkkuu.

Ja sitruunamuffinsien ohje oli ihan oma sovellus. Perustaikinan sekaan raastoin sitruunan kuorta ja puristin puolikkaan sitruunan mehun. Lisäks sekoitin mukaan 100g appelsiinituorejuustoa ja maustoin pikkupikku lusikallisella mustapippuria. Uskokaa tai älkää, mut hyviä tuli!



Ja sällillä oliki sit vapaayö duunista ni se jäi kämpille kurnuttaa koiran kanssa siks aikaa ku meikä kävi töissä toimittamassa tyhjää.

 
~pelkkää rakkautta~
hörökorvainen koira ja takkutukkainen mies

Nii ja läppäriin löyty kuin löytyikin oikean lainen näppäimistö, nyt on värmätin kunnossa! Tai siis tarttis varmaan joo siivota tän koneen sisältöä ja asennella windowsit kaiket uusiks, tää vanha nuhapumppu on niiiin jumissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti