Kipupiste. Nuoren naisen henkisiä kasvukipuja. Tänne puran lähinnä kiukkua ja vitutusta, turhautuneisuutta ja hämmennystä. Mutta silloin, kun ei ole mitään syytä nillittää tai kaivaa ranteita auki, kirjoitan maailmani ihanimmista asioista: pojista, tatuoinneista, muodista ja ruoanlaitosta!

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kesätoverit

Lauantai, 4.6.2011



 Veljes <3

Jaa-a, nyt loppuu hetkeks tää rälläämine, rahat aiiivan finaalissa ja palkka tulee vast reilu viikon pääst. Ainaki siis siihen asti ollaan juhlimati. Tai kattoo ny, joskus vaan käy niin että herrasmiehet tarjoaa janoisille neitosille yhden jos toisenki kylmän olusen. Tai lonkeron tai siiderin. Niinku just lauantaina. Ja oli paras lauantai! Baarissakin käytiin joo mut enhän mä sielläkään mitään mistään maksanu, kiitos siitä kuuluu "apina-viinurille" ;)




Hankkisin Nizzasta noi haaremihousut I LOVE THEM! Ehdoton Ruisrokki-vaate ja muuteski parhaat kesähousut ikuna!

Ja kyllä, voishan sitä lopettaa ton sauhuttelun. Talvisin en polta juuri lainkaan, ei vaan nappaa mennä sinne pakkaseen värjöttelee. Kesällä onki sit vaikeempi olla tupakoimatta. Toisaalta toi ku päätin, että työpäivien aikana en polta, on sujunu oikeen mallikaasti. Nii että jos vaikka lopettais ton pahanpahan tavan kokonaan?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti